Tässäpä merkillinen pokkari. En muista mistä sellaisen olen hyllyyni saanut. Kirja ei vaikuta tutulta vaikka monesti on jotain tuttua. Pokkariin pohjautuvasta elokuvasta kävin katsomassa trailerin joka vaikutti tutummalta. Kuitenkaan en pysty yhdistämään yhtään kohtaa elokuvaan vaan vaikka todennäköisesti olen leffan nähnyt, kirjan sai lukea uutena kokemuksena.

Charlie Arglist kiertelee Wichitan kaupungin strippibaareja Kansasissa jouluaattona. Tytöille ja baarimestareille löytyy mukavia joululahjoja, välillä tapellaan ja ammuskellaan, aikaa kuluu jouluaatosta jouluyöhön ja joulupäivän aamuun. Lapset heräävät katsomaan mitä joulupukki on tuonut lahjaksi. Joku voi löytää yllätyspaketin, toinen mafioso voi löytää itsensä laatikosta paketoituna matkalla jäätyvään järveen. Tämän kirjan kanssa ei tullut tylsää, se ei mässäile väkivallalla vaan keskittyy herkullisiin henkilöhahmoihin joihin tykästyy väkisin sivujen edettyä loppuun. Loppu on todella yllätyksellinen jota ei auta paljastaa.

Pienikokoinen pokkari oli helppo kantaa mukana. Tarina jatkui helposti ja kansikuva laittoi lähijunan kanssamatkustajat tuijottamaan. Siis mainio kirja ja sen leffan aion katsoa uudelleen. Vaikka heti, se löytyi youtubesta.